Despre Noi

Ansamblul rezidential Dream Residence s-a născut din dorința de a face ceva diferit și din a crea un “acasă” perfect pentru fiecare rezident. În 2012 am decis să construim mai mult decât un loc, să construim o poveste pentru familia ta. La sfârșitul anului 2014, proiectul a fost finalizat.

În 2015 a apărut un nou vis – faza a V-a a proiectului Dream Residence, ce a reunit 10 imobile. Acesta a fost încheiat în decembrie 2018.

În prezent, familia Dream Residence e din ce în ce mai mare, într-un loc unde poți crea amintirile ideale, alături de cei dragi, în locul în care îți oferim toate beneficiile unui trai modern și calitativ. Astăzi găzduim locatari în 935 de apartamente.

Proiect

Proiectul Dream Residence a luat naștere în urma dorinței de a transforma locuință ideală mult visată în realitate. De aceea, pentru noi a fost foarte important să alegem o locație potrivită în care să le oferim să punem bazele nu numai unui nou cartier, ci a unei noi comunități care îndeplinește aceleași principii și valori. Nimic nu e mai important decât siguranța ta. Astfel, comunitatea Dream Residence este o comunitate sigură, caldă, fericită, un loc perfect pentru familia ta în noul cartier Rahova.

Facilități

Locuri individuale de parcare

Nu îți vei mai pune niciodată problema dacă ai unde să parchezi sau nu. Conceptul Dream Residence pune la dispoziție atât parcări subterane, cât și supraterane, pentru tine și musafirii tăi.

Spații verzi

Ne asigurăm de bunăstarea rezidenților noștri. Vei beneficia de spații comune verzi, unde te poți recrea. Natura te va bucura în fiecare anotimp, în timp ce tu ai la dispoziție beneficiile unui stil de viață modern, dar și liniștea și frumusețea naturii.

Dotări locuință

Apartamentul tău se va preda complet finisat (gresie, faianța, parchet, uși interioare, obiecte sanitare în baie, centrală termică, radiatoare, prize, întrerupătoare și racordat la toate utilitățile (gaze naturale, energie electrică, apă curentă, canalizare)

Facilități la îndemână

Ne-am gândit că o locuință ideală în visul fiecăruia ar pune la dispoziție toate cele necesare pentru un trai modern. Ești aproape de marile centre comerciale din zonă (Mega Image, Liberty Mall, Kaufland, Cora, Carrefour Vulcan). Ajungi repede în centrul orașului (numai 4 km pana la Unirii). În proximitatea apartamentelor se află școli, grădinițe, dar și un parc în imediata vecinătate.

Tu îți personalizezi locuința

Casa este sanctuarul tău, iar noi știm asta. De aceea, te ajutăm să-ți personalizezi locuința prin alegerea finisajelor pe care ți le punem la dispoziție. Nu îți face griji, avem o paletă largă. Suntem siguri că vei găsi ceva pe gustul tău. Noi dăm viață visului tău, rămâne la latitudinea ta modul în care scrii povestea casei tale.

Siguranța ta, prioritatea noastră

Nimic nu este mai presus pentru noi decât confortul și siguranța ta și a familiei tale. De aceea, ne-am luat angajamentul să dotăm fiecare bloc pe care îl adăugăm proiectului nostru cu sisteme de supraveghere video, atât în spațiile comune cât și în afară . Ba mai mult, fiecare apartament va beneficia de videointerfon. Toate acestea fac parte din conceptul Dream, o comunitate sigură, caldă, fericită, un loc ideal pentru tine și pentru familia ta. Bun venit acasă, în Cartierul Nou Rahova !

Finisaje

Apartamentele, împărţite modern, construite cu simt de răspundere, sunt predate la cheie, inclusiv cu finisajele exterioare şi interioare, de o calitate superioară, şi beneficiază de toate utilităţile necesare (apă, canalizare, gaz, curent electric, etc).

Casa este sanctuarul tău, iar noi știm asta. De aceea, te ajută m să-ți personalizezi locuința prin alegerea finisajelor pe care ți le punem la dispoziție. Nu îți face griji, avem o paletă largă. Suntem siguri că vei găsi ceva pe gustul tău. Noi dăm viață visului tău, rămâne la latitudinea ta modul în care scrii povestea casei tale.