Ansamblurile rezidențiale Dream Residence

Dacă ești în căutarea unei apartament care să îți ofere tot confortul unei locuințe moderne și spațioase, construită cu materiale de calitate superioară, după cele mai recente standarde, există soluții pentru tine. Noul Cartier Rahova este în plină dezvoltare și, mai puțin știut este faptul că, apartamentele în această nouă zonă rezidențială sunt o opțiune de viață confortabilă, într-o locuință achiziționată la preț corect. Cartierul Nou Rahova este format din multiple ansambluri rezidențiale, aflate unul în vecinătatea celuilalt: Dream Residence, Confort Urban, și Tower Residence.

In acest articol ne concentrăm asupra Dream Residence întrucât este proiectul pe care îl cunoaștem, credem în el și ale cărui argumente le cunoaștem și le putem împărtăși cu voi. Ansamblul rezidențial este situat în Sectorul 5, zona Rahova, Șoseaua Sălaj pune la dispoziție locatarilor actuali și tuturor celor interesați de cumpărarea unui apartament, toate avantajele de care o persoana independentă și o familie actuală au nevoie.

În continuare vă argumentăm concret de ce Dream Residence este o opțiune dacă ești în căutarea unui apartament sau a unei garsoniere în București.

De ce să alegeți ansamblul rezidențial Dream Residence?

Printre cele mai importante aspecte pentru care merită să alegeți unul dintre apartamentele disponibile menționăm:

 • localizarea la doar 4 km de centrul Bucureștiului, 10 minute cu trafic relaxat;
 • multe variante de garsoniere și apartamente cu 2 și 3 camere;
 • arhitectură modernă, stilizată, elegantă, specifică unei zone urbane rezidențial noi;
 • construcții solide, realizate după cele mai noi reglementări în construcții;
 • apartamente spațioase, bine iluminate cu lumină naturala;
 • s-au folosit doar materiale de construcții de calitate și finisaje deosebite;
 • prețuri apartamente foarte mici, extrem de avantajoase;
 • o zonă cu magazine și centre comerciale;
 • ansambluri prevăzute cu numeroase locuri de parcare;
 • mai mult spațiu verde destinat rezidențialilor;
 • spații exterioare special amenajate pentru practicarea sportului și activităților recreative;
 • locuri dedicate proprietarilor de animale de companie;
 • stație RATB.

Echilibru între spațiul verde și spațiul construit

Fiecare dintre cele trei ansambluri rezidențiale pune la dispoziție toate facilitățile unei locații speciale. Dezvoltatorul,  proiectanții și constructorii au acordat foarte mare atenție realizării unor construcții solide și elegante și păstrării unui echilibru între spațiul construit și spațiul verde necesar pentru petrecerea timpului în aer liber.

Spre a oferi clienților cele mai bune soluții și alternative din punct de vedere calitate – cost,  pentru dezvoltarea proiectelor au fost selecționați furnizori de materiale de construcții, centrale de apartament, tâmplărie PVC și finisaje recunoscuți pentru calitatea serviciilor și produselor oferite. 

Personalizarea propriului spațiu

Având în vedere că exist blocuri încă în construcție sau parțial terminate, viitori proprietari au posibilitatea de a se implica în personalizarea spațiilor interioare, în alegerea amenajărilor și finisajelor considerate cele mai potrivite.

Oferta Dream Residence se adresează tinerilor și  tuturor celor  care sunt în căutarea unei alternative de locuire mai aproape de standardele vieții actuale. Oricare dintre cele trei ansambluri rezidențiale ai alege, te vei bucura de tot confortul și liniștea de care ai nevoie pentru a petrece un timp plăcut și relaxant, mai aproape de natura și în imediata vecinătate a agitației marii Metropole.

Confortul vieții la bloc este alegerea ta? Hai să ne cunoști!

Împreună putem găsi cea mai bună variantă de apartament, partiția și finisajele pe care le preferi. Avem la dispoziție multe apartamente spațioase, luminoase și deosebite, special concepute pentru a fi adaptate dorințelor tale!

Venim cu numeroase soluții pentru tine și te putem consilia în tot ceea ce ține de selecția apartamentului cel mai potrivit nevoilor și stilului tău de viața, bugetului și perspectivelor. Te putem ajuta chiar și cu contractarea unui credit „Prima Casa”, ipotecar, imobiliar sau leasing imobiliar.

Pentru a discuta mai multe detalii și a găsi apartamentul ideal pentru tine, poți programa oricând o vizionare cu unul dintre consilierii noștri comerciali!

Cartierul Nou Rahova - Apartamente 2, 3 camere, Garsoniere de Vânzare


Doriți să primiți noile mesaje pe email?

Vă puteți la newsletterul Dream Residence în formularul de mai jos.


Lasă un comentariu