Investitorii europeni își îndreaptă atenția către piața rezidențială din Dubai

Investițiile imobiliare în Dubai sunt încurajate puternic de către stat prin facilități precum TVA 0 (zero) pentru proprietăți rezidențiale și zero taxe pe venit, în plus investitorii pot obține facil și rezidență.

Proprietățile de calitate, cu perspective de apreciere a valorii de piață, au prețuri începând de la aproximativ 150.000 de euro. Randamentul net real pentru închiriere este de 5-6%, iar pentru închiriere în regim hotelier se pot obține, în anumite cazuri, chirii mai ridicate. Randamentele brute sunt afectate de taxe de property management consistente și alte costuri adiționale.

Metropola s-a dezvoltat spectaculos, în doar 50 de ani ajungând să fie recunoscută ca centru financiar mondial și să fie denumită „noua Elveție”.

O metropolă cosmopolită, cu o rată zero a criminalității, Dubaiul numără astăzi 3 milioane de locuitori, dintre care peste 80% sunt expați. La aceștia se adaugă însă numeroși turiști ce vizitează anual orașul, atrași de extravaganța locului, arhitectura ultramodernă, obiectivele turistice impresionante, shopping în magazine de lux sau evenimente renumite.

Oficialitățile emiratului vizează dublarea populației în doar 20 de ani, astfel încât aceasta să ajungă la un număr de 6 milioane de locuitori până în 2050, prin atragerea și integrarea rezidenților, turiștilor și investitorilor.

Interesat să investești în imobiliare în București? Vezi oferta noastră de apartamente noi în sectorul 5

Imobiliare Dubai
Imobiliare Dubai – Sursa foto:freepik.com

Sursa stire: Hotnews.ro


Doriți să primiți noile mesaje pe email?

Vă puteți la newsletterul Dream Residence în formularul de mai jos.


Lasă un comentariu