În Bucureşti sunt aşteptate în 2022 minim 10 mari proiecte rezidenţiale noi

Anul 2022 vine cu multe lansări de proiecte rezidențiale și nu numai, pe segmentul imobiliar din România. Pe zona rezidenţială, peste 10 proiecte imobiliare mari, cu peste 500 de apartamente, sunt în curs de dezvoltare anul acesta doar în Bucureşti.

Conform unei analize a BUCHAREST REAL ESTATE CLUB (BREC), investiţiile în real estate continuă în ritm accelerat în România, piaţa rezidenţială şi segmentul logistic atragând cel mai mare volum de noi investiţii în 2022.

Valoarea investițiilor imobiliare va depăși 1,8 miliarde de euro în 2022

Conform acestei analize, volumul investiţiilor în cele mai mari proiecte imobiliare aflate în lucru sau care vor începe anul acesta, la nivelul întregii ţări, depăşeşte 1,8 miliarde de euro.

Pe segmentul clădirilor de birouri, pentru că se preconizează relaxarea restricţiilor din ultimii doi ani, în 2022 vor apărea probabil noi investiţii şi pe acest segment. Până acum au fost anunţate şase noi proiecte de birouri în Bucureşti, care vor aduce în plus pe piaţă aproape 140.000 metri pătraţi.

Pe segmentul logistic, la nivelul întregii ţări , noile livrări vor atinge un volum de peste 500.000 mp anul acesta. De asemenea, vor fi construiți peste 200.000 mp de spații moderne de retail, majoritatea investițiilor fiind anunțate în București și în orașele mari din vestul țarii, dar și în orașe secundare și terțiare precum Pitești sau Alba Iulia.

Anul acesta, dezvoltatorul imobiliar Dream Residence anunță lansarea unei noi faze a proiectului imobiliar din zona Rahova-Pucheni, urmând a fi date în folosință 2 noi blocuri cu peste 300 de apartamente noi.


Doriți să primiți noile mesaje pe email?

Vă puteți la newsletterul Dream Residence în formularul de mai jos.


Lasă un comentariu