Alege cel mai interesant ansamblu de apartamente din sectorul 5, zona Rahova- Salaj, in apropiere de Piata Pucheni

Pentru a face o alegere bună, atunci când vrei sa cumperi un apartament va trebui să ții seama de multe aspecte. Unele dintre cele mai importante sunt cu siguranță locația, facilitățile disponibile, confortul oferit și prețul de achiziție. Când am făcut alegerea locului de construcție a ansamblului nostru de  locuințe din București, cel  mai căutat la categoria apartamente Piata Pucheni Rahova, ne-am gândit la toate aceste aspecte.

De obicei este foarte greu să găsești o locuință care să întrunească toate exigențele în materie de confort, apropiere de centru și un preț bun. Noi am reușit să dezvoltăm un proiect care să corespundă tuturor nevoilor și avantajelor unei vieții moderne, liniștite și confortabile.

Care sunt avantajele locuințelor din complexul nostru rezidential de apartamente de langa Piata Pucheni?

Fiind vorba despre un ansamblu rezidential nou, bazat pe un proiect mare și extins, aici sunt prevăzute și asigurate toate condițiile necesare unei comunității tinere și dinamice. Printre avantajele puse la dispoziție tuturor clienților și beneficiarilor menționăm:

 • Mai multe blocuri cu amplasate într-o zonă ce beneficiază de un plan de amenajare din care nu lipsesc spațiile verzi, locurile de petrecere a timpului în aer liber, terenuri de tenis și fotbal, un teren special pentru proprietarii de animale de companie.
 • Proiecte livrate sau proiecte aflate în curs de dezvoltare, din care poți alege varianta cea mai potrivită de apartament. Există mai multe alternative pentru a te muta imediat sau de a contracta o locuință ce va putea fi personalizată conform gusturilor și preferințelor tale.
 • Mai multe variante de apartamente cu 1, 2 și 3 camere, din care poți alege ce corespunde intereselor actuale sau planurilor viitoare.
 • Avem prevăzute locuri de parcare exterioare și interioare pentru toate apartamentele disponibile în proiect.
 • Locația dispune de o promenadă comercială, există magazine de unde pot fi procurate produse alimentare si de utilitate generală și farmacie.
 • Avem apartamente spatioase, în care este bine optimizat spațiul util, cu partiții, hol, debara, balcoane sau logii și multe geamuri care oferă un iluminat natural foarte bun.
 • Există creșe, grădinițe și școli în apropiere.
 • Stație de autobuz.
 • Posibilitatea de achiziționa apartamente prin programul Prima Casa, credit ipotecar sau imobiliar.
 • Prețuri de achiziție foarte bune, pentru orice buzunar.

De ce să alegi unul dintre apartamentele Dream Residence, ansamblu rezidential in sectorul 5, amplasat in zona Piata Pucheni – Rahova?

Pe lângă raportul excelent între calitate, confort și preț, apartamentele situate în complexul nostru vin cu o serie de caracteristici speciale:

 • Pentru construcție au fost folosite doar materiale de cea mai bună calitate, de la furnizori recunoscuți în domeniu și manoperă calificată.
 • Blocurile se încadrează la cea mai bună clasă de eficiență energetică și fiecare apartament dispune de centrală proprie.
 • Pentru o finisare deosebită folosim doar produse de calitate superioară.
 • Am creat o comunitate în care oamenii pot avea un stil de viață modern, activ, liniștit și confortabil.
 • Proiectul nostru este situat la 4 km de centrul Bucureștiului, unde se poate ajunge cu mașina sau mijloace de transport în comun în doar 10 minute.

Pentru a afla mai multe detalii și a vedea apartamentele disponibile, vino la biroul nostru de vânzări! Împreună putem face mai multe vizionări și te putem consilia în alegerea celei mai rentabile variante de apartamente pe strada Pucheni Rahova.

ADRESA biroului de vanzari: Soseaua Salaj 347, Parter, Spatiul Comercial 1, Sector 5, Bucuresti


Doriți să primiți noile mesaje pe email?

Vă puteți la newsletterul Dream Residence în formularul de mai jos.


Lasă un comentariu